garantált, könnyed, megrázó


2010. április 29., csütörtök

Ihletet ad a színpadon! - Máthé Zsolt az erotikus álmokra esküszik



A fiatal színész délutánonként a színházban pihen. Zsoltot irigylik kollégái, mert "romantikus" álmai után mindig ragyogó teljesítményt nyújt a színpadon.

2010. április 28., szerda

Az első fotók



Váratlan és intim pillanatok az első próbákról.

Lencsevégre kaptuk a színészeket alkotás közben









2010. április 27., kedd

ÖREG VAGYOK! - Válságban van Takács Nóra Dia



Még csak egy napja tartanak a Kihagyhatatlan próbái, de a depressziós színésznő máris komoly lelki gondokkal küzd. Kollégái tortával köszöntötték fel 29. születésnapja alkalmából, de a labilis Nóra Dia könnyekben tört ki.
-Nem tudom, képes leszek-e végigcsinálni. Érzem, öreg vagyok!

Csuja Imre átvágta!










Az Örkény Színházban megkezdődtek a Kihagyhatatlan című produkció próbái. A Kihagyhatatlan című előadás témája és célja a szórakoztatás. Műfaja: bulvárvarieté, színészi improvizációkból születő jelenetek sorozata. A darabot a társulat improvizációinak felhasználásával írta és írja Tasnádi István, Várady Zsuzsa és Dömötör András.
A rendeDömötör András a szerepelők, az Örkény Színház társulata: Bíró Kriszta, Csuja Imre, Debreczeny Csaba, Dömötör András, Für Anikó, Gálffi László, Hámori Gabriella, Kerekes Éva, Kerekes Viktória, Mácsai Pál, Máthé Zsolt, Pogány Judit, Polgár Csaba, Szandtner Anna, Takács Nóra Diána, Végvári Tamás és vendégeik: Gyabronka József, Mészáros Béla és Ficza István
Az előadás bemutatója 2010. június 18-án lesz!