garantált, könnyed, megrázó


2010. május 31., hétfő

Gyilkos indulatok - Für és Hámori szabotálni akarta a német színházi előadást

Stuttgarti vendégjáték szerepelt az Örkény Színházban szombat este.


Az Örkény két népszerű színésznője, Für Anikó és Hámori Gabriella képtelen volt elviselni, hogy színpadukon német színészek is fellépnek, ezért gonosz tréfát eszeltek ki. Banánhéjat rejtettek el a díszletben, hogy azon elcsússzanak a német sztárok. Az előadás csodával határos módon lement, senki sem sérült meg.
Für Anikó azt nyilatkozta: - Nem szégyellem magam! Ha megint jönnek, keményebb eszközökhöz fogok nyúlni.



2010. május 29., szombat

Lopáson kapták a Katonás vendégművészt

Rajtakapták Mészáros Bélát, a Kihagyhatatlanban vendégművészként részt vevő színészt, amint Polgár Csaba egyik színészi gesztusát próbálta ellopni. A Katonás Béla kénytelen volt elismerni, hogy ő maga már kifogyott a hiteles színészi eszközökből és ezért vetemedett arra, hogy tehetséges Örkényes kollégájától lopjon. Még nem tudni, mi lesz a büntetés.


2010. május 27., csütörtök

Hasselhoff visszalépett!


Mégsem szerepel majd a Kihagyhatatlanban David Hasselhoff, a Baywatch című sorozatból elhíresült sztár. A visszalépés okairól egyelőre csak találgatni lehet. Annyi bizonyos, hogy a már legyártott tengerpart-díszlet és a Kaliforniából importált többszáz tonnányi homok és tengervíz mind a szemétre kerül.

2010. május 25., kedd

Szenzáció! - Parafenomén mutatvánnyal készül Für Anikó

A sikeres színésznő elmondta, hogy először kisgyerek korában léptek fel nála csodás jelek. Akkor értette meg, hogy különleges képességei vannak. Nem szereti mutogatni őket, bár - mint bevallotta - magánéletében szívesen alkalmaz ezt-azt. A Kihagyhatatlan című produkcióban most egy igazi nagy dobással készül. Mindennap gyakorol, lelkileg és fizikailag is. Sikerült megörökítenünk a mai feladatát: áthatolni az üvegen. A hihetetlennek tűnő mutatványt Anikó csak ujjgyakorlatnak tekinti. Azt mondta, ami az előadáson történni fog, az ennél sokkal nehezebb.

2010. május 21., péntek

A WC-re is együtt járnak - Anna és Dia az életben is legjobb barátnők?

A Kihagyhatatlan két fiatal színésznője, Szandtner Dia és Takács Nóra Anna nemcsak a színpadon, de az életben is jól megértik egymást. Egy közös vásárlás, egy meghitt beszélgetés vagy egy kis bolondozás mindig feldobja őket. Fotósunk a felhőtlen jókedv egyik pillanatában kapta el őket, történetesen a női toalett előtt.

2010. május 19., szerda

Terjed a békavész - Bíró Kriszta kiakadt

Még csak pár napja fogadta örökbe az Örkény Színház a kedves kis békát, Tomkrúzt, de máris félteni kell a kicsi életét. Hazánkba is eljutott az a gombafaj, amely a békák kipusztulását veszélyezteti. Bíró Kriszta színésznő, Tomkrúz egyik anyja az idegösszeomlás szélén van az aggodalomtól.



2010. május 17., hétfő

Megszólalt Örkény szelleme! - A színház névadójától kért tanácsot a színészcsapat

A művészi elbizonytalanodás egy kétségbeesett pillanatában túlvilági segítséghez folyamodott a Kihagyhatatlan stábja. A színészek Örkény István szellemétől akartak tanácsot kérni – és sikerült! – Életem legdöbbenetesebb élménye – mondta a misztikus kalandról Csuja Imre színész. – Nem hittem a szememnek, amikor egyszer csak a levegőbe emelkedett az asztal!  Ott volt velünk Örkény István! Hihetetlen. Előadta nekünk egy kétperces novelláját, adott egy zseniális tanácsot a szerepemmel kapcsolatban és sok sikert kívánt a készülő produkcióhoz. Azóta még elszántabban dolgozom – mesélte boldogan Csuja.

2010. május 13., csütörtök

Dömötör káromkodott - Mácsai elhatárolódik

Előzmény: Kihagyhatatlan - Kulisszatitkok

Tom Cruise az Örkényben!

Egy Tomkrúz névre hallgató békát fogadott ma örökbe az Örkény Színház társulata. A meghatott szülők (három anya és két apa) az állatkertben látogatták meg kicsinyüket. 

2010. május 11., kedd

Honnan jön a pénz? – Dömötör tagadja az ukrán maffiakapcsolatot

Ukrán rendszámú autóból látták kiszállni Dömötör Andrást, a Kihagyhatatlan című szuperprodukció rendezőjét. Kiszivárogtatott információk szerint a rendező maffiakapcsolatai jelentősek. A hatalmas költségvetésű produkció anyagi hátteréről keveset tudni.

2010. május 7., péntek

Újra a Földön - Polgár Csaba visszatért barátaihoz


A színész, aki információink szerint földönkívüliekkel karambolozott múlt hétvégén, most visszatért barátai körébe. Az otthonos környezetben máris sokkal jobban érzi magát.




2010. május 6., csütörtök

Hazudott a rajongóknak! - Kerekes Viki láncdohányos



Dohányzáson kapták Kerekes Vikit. A színésznő, aki az egészséges életmód hangos hirdetője, egymás után szívja a cigarettákat. Egyik rajongója csak ennyit mondott: Fuj!

2010. május 5., szerda

Mindenem a vitamin! - Egészséges életmód tippek Kerekes Vikitől

A TV-ből is ismert színésznő imád nassolni. De miért ne lehetne mindezt egészségesen, hízás nélkül? Reggelenként egy üdítő alma-narancs mix, egy adag müzli mézzel és egy kis lábemelés azonnal mosolyt varázsol Viki arcára. Minden nőnek ezt ajánlja, de ezért a szexi mosolyért bizonyára a férfiak is szíves-örömest vállalnák az egészséges életmódot. (folyt.köv.) 
  

2010. május 4., kedd

Földönkívüliekkel ütközött a színész?

Szombaton karambolozott Polgár Csaba, az Örkény színház fiatal művésze. Szemtanúk megerősítése szerint az autó egyenesen ment az úton, majd hirtelen vakító fényesség támadt és egy ismeretlen erő kipenderítette a kocsit a helyéről. Az autó a szalagkorlátnak ütközött, de a színész csodával határos módon megmenekült. Ahogy kikászálódott a gépjárműből, különös, zöldes fénypászmákat látott az úton, amelyek aztán sebesen eltűntek.  



2010. május 2., vasárnap

Nem hajlandó hazamenni - Becuccolt a vendégművész



Gyabronka József bőrönddel és kistáskával érkezett a mai próbára. Az Örkény Színházban vendégművészként szereplő színész megmakacsolta magát. Azt mondta, addig nem megy haza, amíg két-három épkézláb jelenetet össze nem hoznak. Kevésnek találja ugyanis a napi próbaidőt.