garantált, könnyed, megrázó


2010. június 9., szerda

Rágalmazzák Tasnádit. Nem ő volt a hibás!

Félrevezető, manipulatív cikk kering tegnap óta az interneten:


VESZÉLYBEN AZ ESŐEMBER BEMUTATÓJA!!! 



Igazi „elesőember” lett az Esőember sztárja, Nagy Ervin, mikor a POSZTon rendezett színészválogatott- íróválogatott összecsapáson a KIHAGYHATATLAN egyik szerzője, Tasnádi István a pályán egy szerelés során brutálisan bokán rúgta. Nagy Ervin szerint mindez azért történt, hogy bokasérülése miatt ne tudja vállalni a Rain Man közeli bemutatóját.  A nyár két szuperprodukciója között régóta nagy a feszültség, de most az Örkényesek túl messzire merészkedtek! Az Esőember producere, Orlai Tibor megkeresésünkre elmondta, hogy bár több futó produkcióban együtt dolgozott Tasnádival, a továbbiakban nem kíván együttműködni a brutális tollforgatóval. Író úr, érdemes volt? 


Tasnádit az eset után kiállították.

A képriportot a Móricz Zsigmond Színház helyszínen tartózkodó színművésze, Puskás Tivadar készítette. Ő is meg volt döbbenve.

Megkérdeztük Tasnádit és ő elmondta, mi is történt valójában. Nagy Ervin a pályán is színészkedett és csak eljátszotta, hogy Tasnádi rúgta fel, mert érezte, hogy az író jobb játékos. A kiállítás pedig nevetséges túlzás volt.

8 megjegyzés:

  1. haha, Nagy Ervin, az elEsőember... :)

    VálaszTörlés
  2. szörnyűségek mennek a színészvilágba, ez mán hollywood

    VálaszTörlés
  3. Mi lesz ebből...te jó ég!

    VálaszTörlés
  4. ez még csak a kezdet, nemsoká egymásról fognak rappelni!

    VálaszTörlés
  5. Tasnádi sosem volt kispályás író, de most kispados lett... :)

    VálaszTörlés
  6. Bernadett, ez nagyon jó volt! :)

    VálaszTörlés
  7. Ettől az alaktól ennél rosszabb is kitelik. Nekem anno a nyelvtankönyvem hátuljára is képes volt verset írni, csak úgy, félvállról! Pedig még csak nem is egy évfolyamra jártunk. Szóval csak óvatosan. :)

    VálaszTörlés