garantált, könnyed, megrázó


2010. június 17., csütörtök

Száguldás, roller, szerelem - Rollerrel jár Pogány Judit

„A természet a legnagyobb kincs. Kötelességünk mindent megtenni, hogy megóvjuk környezetünket” – nyilatkozta az Örkény Színház művésznője. Pogány Judit annyira környezettudatos, hogy dacára 66 életévének, rollerre cserélte Toyota Corolláját. Így suhan mindenhova, munkába és szórakozni egyaránt.



10 megjegyzés:

  1. :D :D :D "...jobb, ha félreálltok, hipp-hopp jön Vuk!"

    VálaszTörlés
  2. De jóóó feeeeej! :)

    VálaszTörlés
  3. Honnan van a roller?

    VálaszTörlés
  4. Biztos forrásból tudom, hogy Csuja Imrétől bérli a Művésznő! Nem is a sajátja!!!!! A bögrék után ismét egy botrány az Örkény háza táján! ;)

    VálaszTörlés
  5. És különben is én láttam, mekkora humbug ez a hír! Nem is Ő hajtja, hanem az elnyomott afrikai szolgálójával huzatja magát! :-)
    (Hihetetlen mekkora fazon! Imádom, ilyet is csak Ő csinál! :-D )

    VálaszTörlés
  6. Tényleg a Csujától bérli? :-o
    Akkor ez egy easyroller! Öcséééém!

    VálaszTörlés
  7. Na jó, akkor elmondom, miről van szó. Most már csak ezzel lehet járni, elkezdődött az átmeneti időszak. Zsófival már elindítottuk a platánfa-telepítő projektet, jövőre lesz kész, annak az ellenszenves igazgatónak a születésnapjára. Most nyáron már feltörjük a betont és kiásunk egy mélygarázst. Nagyon mélyet. Diszkréten és halkan. Aztán tavaszra odanövesztünk pár 200 éves platánfát. A projekt megvalósításához szponzorokat keresünk, jelentkezés és a teljes tenderkíírás: szinhaz.hu, Mácsai topik!

    VálaszTörlés
  8. Dömötörnek kéne szólni, hogy olvasson bele a Mácsai topikba, és a platánok érdekében vesse be az ukrán kapcsolatát. (Lásd május 11.) Hány platón férne el az a platán?

    VálaszTörlés
  9. Ki tudja, csak Platón a megmondhatója... :D

    VálaszTörlés